Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen

Vi gör det möjligt för skolklasser, lag och föreningar över hela Sverige att snabbt, enkelt och effektivt tjäna pengar till sina mål. Pengar till klassresan, lagkassan, turneringen, studentskivan eller andra aktiviteter. Oavsett vad ert mål är så hjäper vi er att på ett enkelt, roligt och riskfritt sätt tjäna in dem pengarna.

Ni tjänar pengar genom att sälja våra lättsålda, prisvärda och användbara produkter som alla kan använda. För att komma igång kan gruppen bestämma vad förtjänsten ska leda till. Därefter kan ni börja med att göra en enkel beräkning på hur mycket ni vill tjäna in och hur många som ska delta i försäljningen.

Så mycket tjänar ni
Varje paket kostar -- kr och ni tjänar hela -- kr per sålt paket!
HUR MYCKET BEHÖVER NI TJÄNA IHOP?
--:-
HUR Många säljare?
-- st
Ni behöver sälja 25 paket (-- st per säljare)

1. Utse en kontaktperson

När ni känner er redo att börja sälja behöver ni utse en myndig kontaktperson som har kontakten med oss på MK Collection.

2. Börja sälj

När ni har fått produktbroschyrer kan ni sätta igång med försäljningen. Fråga vänner, grannar, släkt, arbetskamrater, skolkamrater och andra om de vill köpa prisvärda och bra produkter. Kom ihåg att produkterna är väldigt lättsålda! Vi föreslår en säljtid på 20-25 dagar.

3. Leverans och betalning

När ni känner er klara med försäljningen lämnar ni in beställningslistan till er kontaktperson som granskar och sammanställer beställningarna och skickar ordern till MK Collection. Ni kan till exempel ta ett tydlig foto på den sammanställda listan och mejla in den till oss eller skicka en kopia på listan per post. Produkterna skickas till er kontaktperson. Varje säljare delar sedan ut paketen och tar betalt av sina kunder. Er förtjänst behåller ni direkt och resterande del betalar ni via faktura till oss. Enkelt och riskfritt!

Varför skall vi sälja med MK Collection

  • Hög förtjänst, Ni tjänar hela 80 kr per sålt paket! (40% vinst som ni behåller direkt).
  • Enkelt, alla paket kostar 200 kr.
  • Användbara basplagg och underkläder i hög kvalité till hela familjen.
  • Vi packar alltid efter säljarens orderlista och skickas ordern till kontaktpersonen.
  • Säljer gruppen minst 300 paket få ni hela leveransen fraktfritt.
  • Enkelt att sälja, bra kvalité och prisvärt.
  • Enkelt att reklamera, byta eller ångra en produkt! Nöjd kund-garanti!

brochyrblad

Beställ ett gratis infopaket

Infopaketet innehåller material att visa för gruppen som ska sälja: produktbroschyr med priser och beställningslista. Infopaketet skickas till er helt utan kostnad eller några försäljningskrav.

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
 
Box 1634, 751 46 Uppsala

Öppettider kundservice

Måndag - Fredag

09.00 - 17.00

Info om prenumeration