Allmänna villkor

Här nedan följer information till dig om sådant som kan vara bra att veta och som hjälper dig att vara trygg i dina köp hos oss, till exempel våra köpvillkor, leveranssätt, ångerrätt och service.

 1. Köp
  Beställningar genomförs via webbsidan, telefon eller skriftligt (kuponger och talonger). Det åligger kunden att ta del av den information som står i beställningsformulär och på kuponger.

Vid alla beställningar fordras fullständigt personnummer för att ordern ska behandlas expedieras.

Vid köp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning, med hänvisning till negativ resultatet av kreditupplysningen har vi rätt att annullera ordern eller föreslå annan betalningsalternativ till kunden. Kreditprövningen påverkar dock INTE din kreditvärdighet och det kan inte ses av någon annan.

Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra beställningar utan målsmans godkännande. Då ska även målsmans personnummer uppges.

MK Collection AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen och kommer inte att lämna ut några uppgifter till tredje part.

 1. Priser
  Alla priser är i SEK inklusive moms. Porto och expeditionsavgift tillkommer vid varje försändelse. Aktuella kostnader för de olika produkterna finns angivna i katalogen samt på hemsidan. MK Collection reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser.
 2. Betalning
  All betalning sker via faktura/inbetalningskort som skickas med försändelsen. Både plus- och bankgiro finns. Du kan även betala via Postförskott eller via Internetbanken och Payson.

Förfallodatum är alltid i slutet av månaden.

 1. Leverans
  Normal leveranstid är 4-8 arbetsdagar. Ibland kan det förekomma störningar i Postnords leveranser och då kan leveransen ta upp till 14 dagar.

Alla försändelser skickas med Posten.

 1. Reklamation
  Om varan är skadad eller felaktig, kontakta kundtjänsten (kontaktinformation under Kontakta oss) för information och hjälp.
 2. Ångerrätt
  Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Försändelsen kan returneras till MK Collection inom dessa 14 dagar förutsatt att varan är oanvänd och i obruten förpackning. Kunden står själv för returfrakten samt ansvarar för varorna till dess att försändelsen kommit till oss. Retur får inte skickas som postförskott, med efterkrav eller utan frimärke.

Varor som returnerats använda eller i bruten förpackning mottages men fakturan ska fortfarande betalas av kunden.

Info om prenumeration